Νεκρός 68χρονος στην Αγία Νάπα – Οδηγούσε σκούτερ όταν παρασύρθηκε από όχημα - Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο οδηγός

Νεκρός 68χρονος στην Αγία Νάπα – Οδηγούσε σκούτερ όταν παρασύρθηκε από όχημα - Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο οδηγός

Σε δεύτερη θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Δευτέρα 13/6, έχασε τη ζωή του ο TZVI POGHAL, 68χρονος επισκέπτης από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ ο 68χρονος οδηγούσε το ηλεκτρικό του σκούτερ με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Αγία Θέκλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 68χρονος εκτινάχθηκε και έπεσε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Στον 26χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη στις αμφεταμίνες.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE