Νεκρός 68χρονος στην Αγία Νάπα – Οδηγούσε σκούτερ όταν παρασύρθηκε από όχημα - Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο οδηγός

Νεκρός 68χρονος στην Αγία Νάπα – Οδηγούσε σκούτερ όταν παρασύρθηκε από όχημα - Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο οδηγός

Σε δεύτερη θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Δευτέρα 13/6, έχασε τη ζωή του ο TZVI POGHAL, 68χρονος επισκέπτης από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ ο 68χρονος οδηγούσε το ηλεκτρικό του σκούτερ με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Αγία Θέκλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 68χρονος εκτινάχθηκε και έπεσε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Στον 26χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη στις αμφεταμίνες.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE