Αυτός είναι ο 27χρονος που απέδρασε από το ΓΝ Λευκωσίας - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτός είναι ο 27χρονος που απέδρασε από το ΓΝ Λευκωσίας - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 27 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Παναγή, ημερομηνία γέννησης 07/01/1995, ο οποίος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, μελαχρινός, με μούσι. Κατά το χρόνο απόδρασης του, φορούσε μαύρη φανέλα και κοντό, μαύρο παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ο 27χρονος καταζητούμενος είχε συλληφθεί για διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και για λόγους υγείας νοσηλευόταν υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από όπου και απέδρασε της κράτησης του, λίγο μετά τις 9.00 το πρωί της Τρίτης, 14 Ιουνίου, 2022.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE