Ξέχασαν μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα και… έτρεχε η Πυροσβεστική - Εκτεταμένες ζημιές σε κατοικία στη Λεμεσό

Ξέχασαν μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα και… έτρεχε η Πυροσβεστική - Εκτεταμένες ζημιές σε κατοικία στη Λεμεσό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 14ης Ιουνίου 2022 μέχρι και τις 06.00 της 15ης Ιουνίου 2022 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές και 29 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 20.49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην Μέσα Γειτονιά.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού. Από την πυρκαγιά η οποία προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος έπαθε εκτεταμένες ζημιές εξοπλισμός της κουζίνας.

Ζημιά έπαθε επίσης η ηλεκτρική εγκατάσταση της οικίας. Από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή της υπόλοιπης κατοικίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE