Οικογένεια ζει σε άσχημες συνθήκες: «Δεν ξέρω τι θα φάει η κόρη μου- Κάποιος να μου φέρει ένα τάπερ φαγητό»

Οικογένεια ζει σε άσχημες συνθήκες:  «Δεν ξέρω τι θα φάει η κόρη μου- Κάποιος να μου φέρει ένα τάπερ φαγητό»

Προβληματισμό και στεναχώρια προκάλεσε ανάρτηση στην σελίδα "Εθελοντές στη Κύπρο".

Μια εκ των διαχειριστών της σελίδας, Χριστιάνα Σταυρινίδου, δημοσίευσε το μήνυμα μιας οικογένειας η οποία ζει οπως αναφέρει σε άσχημες συνθήκες.

Οπως αναγράφεται στο μήνυμα ο γονίος για να μπορέσει να δουλέψει, παίρνει τα παιδιά ηλικίας 5 μηνων και 2 χρονών, σε κοπέλα να τα φροντίζει, ωστόσο αυτη τη στιγμή δεν έχει καν τα βασικά για να ταϊσει την κόρη της, καθώς οπως αναφέρει ότι είχε και δεν είχε της τα πέταξε ο παλιός ιδιοκτήτης εκεί που έμενε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE