Οικογένεια ζει σε άσχημες συνθήκες: «Δεν ξέρω τι θα φάει η κόρη μου- Κάποιος να μου φέρει ένα τάπερ φαγητό»

Οικογένεια ζει σε άσχημες συνθήκες:  «Δεν ξέρω τι θα φάει η κόρη μου- Κάποιος να μου φέρει ένα τάπερ φαγητό»

Προβληματισμό και στεναχώρια προκάλεσε ανάρτηση στην σελίδα "Εθελοντές στη Κύπρο".

Μια εκ των διαχειριστών της σελίδας, Χριστιάνα Σταυρινίδου, δημοσίευσε το μήνυμα μιας οικογένειας η οποία ζει οπως αναφέρει σε άσχημες συνθήκες.

Οπως αναγράφεται στο μήνυμα ο γονίος για να μπορέσει να δουλέψει, παίρνει τα παιδιά ηλικίας 5 μηνων και 2 χρονών, σε κοπέλα να τα φροντίζει, ωστόσο αυτη τη στιγμή δεν έχει καν τα βασικά για να ταϊσει την κόρη της, καθώς οπως αναφέρει ότι είχε και δεν είχε της τα πέταξε ο παλιός ιδιοκτήτης εκεί που έμενε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE