Οικογένεια ζει σε άσχημες συνθήκες: «Δεν ξέρω τι θα φάει η κόρη μου- Κάποιος να μου φέρει ένα τάπερ φαγητό»

Οικογένεια ζει σε άσχημες συνθήκες:  «Δεν ξέρω τι θα φάει η κόρη μου- Κάποιος να μου φέρει ένα τάπερ φαγητό»

Προβληματισμό και στεναχώρια προκάλεσε ανάρτηση στην σελίδα "Εθελοντές στη Κύπρο".

Μια εκ των διαχειριστών της σελίδας, Χριστιάνα Σταυρινίδου, δημοσίευσε το μήνυμα μιας οικογένειας η οποία ζει οπως αναφέρει σε άσχημες συνθήκες.

Οπως αναγράφεται στο μήνυμα ο γονίος για να μπορέσει να δουλέψει, παίρνει τα παιδιά ηλικίας 5 μηνων και 2 χρονών, σε κοπέλα να τα φροντίζει, ωστόσο αυτη τη στιγμή δεν έχει καν τα βασικά για να ταϊσει την κόρη της, καθώς οπως αναφέρει ότι είχε και δεν είχε της τα πέταξε ο παλιός ιδιοκτήτης εκεί που έμενε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.