Αιτητής ασύλου περιλούστηκε με βενζίνη – Ζητούσε πίσω το διαβατήριό του για να φύγει από την Κύπρο

Αιτητής ασύλου περιλούστηκε με βενζίνη – Ζητούσε πίσω το διαβατήριό του για να φύγει από την Κύπρο

Τρόμο σκόρπισε αιτητής ασύλου σήμερα το πρωί αφού λούστηκε μικρή ποσότητα βενζίνης έξω από το Τμήμα Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης στη Λευκωσία.

Στη συνέχεια, καθώς παρατήρησε εγκαύματα από το καύσιμο σε μέρος το σώματός του, μετάνιωσε για την πράξη του.

Ο 26χρονος νεαρός με καταγωγή από αφρικανική χώρα, ζητούσε πίσω το διαβατήριό του που κρατείται από το αρμόδιο Τμήμα που εξετάζει τις αιτήσεις για άσυλο.

Αφού δεν μπορούσε να το λάβει, ενώ βρισκόταν έξω από τα γραφεία του Τμήματος Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης περιλούστηκε με βενζίνη.

Σωτήρια η επέμβαση της Αστυνομίας, που σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εσωτερικών διευθέτησε την επιστροφή του διαβατηρίου στον 26χρονο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE