ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται 2 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται 2 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Τη φωτογραφία και στοιχεία δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 26 και 25 ετών, που καταζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους Beraiah Emeka Oriahi, ημερομηνία γέννησης 01/03/1996, και Onykekachukwu Onih, ημερομηνία γέννησης 28/03/1997, και οι δύο από Νιγηρία, κάτοικοι Κύπρου, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, 10 Ιουνίου, 2022, στην Αγία Νάπα, οι δύο καταζητούμενοι ύποπτοι, μαζί με τον 21χρονο συλληφθέντα, φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον ομοεθνή τους, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια φέρονται να έκλεψαν από το θύμα της επίθεσης, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, μία αλυσίδα λαιμού, προσωπικά έγγραφα, και ένα κινητό τηλέφωνο. Κατά την επίθεση ο 21χρονος συλληφθέντας φέρεται να είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top