Ταφή κατοικιδίων - Πόσα στοιχίζει η «τελευταία κατοικία» τους στο πρώτο κοιμητήριο ζώων

Ταφή κατοικιδίων - Πόσα στοιχίζει η «τελευταία κατοικία» τους στο πρώτο κοιμητήριο ζώων

Το πρώτο και μοναδικό αδειοδοτημένο κοιμητήριο ζώων στην Κύπρο, "Angels Pet Cemetery", έχει ήδη ανακοινώσει τη λειτουργία του πρόσφατα, προσφέροντας υπηρεσίες ταφής ζώων συντροφιάς.

Οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων μπορούν να φέρουν αγαπημένα αντικείμενα τους για να ταφούν μαζί με τα ζώα ή να τοποθετηθούν στον τάφο.

Το κόστος της «τελευταίας κατοικίας»

Οι χρεώσεις κυμαίνονται από €300 μέχρι 20 κιλά και €500 από 20 μέχρι 50 κιλά, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς του ζώου στο κοιμητήριο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν την αποτέφρωση των ζώων. Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha, ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφτεί τον χώρο και εξηγεί ότι λειτουργεί ως κανονικό Κοιμητήριο, με προσέλευση κοινού ανά πάσα στιγμή.

Με πληροφορίες από alphanews.live

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE