Υπόθεση Πάτρας: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Υπόθεση Πάτρας: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Το κατώφλι του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πέρασε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας των τριών παιδιών της Πάτρας, μετέβη στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να καταθέσει και να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδος στις ερωτήσεις που θα δεχθεί από τους αξιωματικούς.

Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών επέστρεψε από την Πάτρα, όπου είχε μεταβεί για να λάβει κατάθεση από την ιατροδικαστή κυρία Αγγελική Τσιόλα και εν αναμονή της έκθεσης Καρακούκη - Καλόγρια για τα αίτια θανάτου των δυο παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.