Υπόθεση Πάτρας: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Υπόθεση Πάτρας: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Το κατώφλι του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πέρασε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας των τριών παιδιών της Πάτρας, μετέβη στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να καταθέσει και να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδος στις ερωτήσεις που θα δεχθεί από τους αξιωματικούς.

Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών επέστρεψε από την Πάτρα, όπου είχε μεταβεί για να λάβει κατάθεση από την ιατροδικαστή κυρία Αγγελική Τσιόλα και εν αναμονή της έκθεσης Καρακούκη - Καλόγρια για τα αίτια θανάτου των δυο παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE