Υπόθεση Πάτρας: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Υπόθεση Πάτρας: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Το κατώφλι του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πέρασε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας των τριών παιδιών της Πάτρας, μετέβη στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να καταθέσει και να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδος στις ερωτήσεις που θα δεχθεί από τους αξιωματικούς.

Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών επέστρεψε από την Πάτρα, όπου είχε μεταβεί για να λάβει κατάθεση από την ιατροδικαστή κυρία Αγγελική Τσιόλα και εν αναμονή της έκθεσης Καρακούκη - Καλόγρια για τα αίτια θανάτου των δυο παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE