Αυξάνεται ο Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων

Αυξάνεται ο Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αναφέρει ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) αποφάσισε όπως ο Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων, με τον οποίο αυξομειώνονται τα τέλη των διατιμήσεων της ΑΗΚ, με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία, αυξηθεί από 0,00119 cent σε 0,00125 cent.

Σε ανακοίνωση της ΑΗΚ “διευκρινίζεται ότι ο νέος Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων θα αρχίσει να εφαρμόζεται στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος Μηνιαίου Κύκλου Ιουνίου 2015 και στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος Διμηνιαίου Κύκλου που καταγράφονται από την 1η Ιουλίου 2015”.

Σε συνέχεια της πιο πάνω αλλαγής, η ΡΑΕΚ προχώρησε στην αναπροσαρμογή των Συντελεστών Ρήτρας Καυσίμων και των βασικών τιμών για την αγορά από την ΑΗΚ της ηλεκτρικής ενέργειας που θα προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Οι νέες τιμές εφαρμόζονται για την πληρωμή της αγοράς ενέργειας από ΑΠΕ των μηνιαίων παραγωγών με καταμέτρηση τέλος Ιουνίου 2015 και των διμηνιαίων παραγωγών που θα καταγράφονται από την 1η Ιουλίου 2015, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE