Αυξάνεται ο Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων

Αυξάνεται ο Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αναφέρει ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) αποφάσισε όπως ο Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων, με τον οποίο αυξομειώνονται τα τέλη των διατιμήσεων της ΑΗΚ, με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία, αυξηθεί από 0,00119 cent σε 0,00125 cent.

Σε ανακοίνωση της ΑΗΚ “διευκρινίζεται ότι ο νέος Συντελεστής Ρήτρας Καυσίμων θα αρχίσει να εφαρμόζεται στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος Μηνιαίου Κύκλου Ιουνίου 2015 και στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος Διμηνιαίου Κύκλου που καταγράφονται από την 1η Ιουλίου 2015”.

Σε συνέχεια της πιο πάνω αλλαγής, η ΡΑΕΚ προχώρησε στην αναπροσαρμογή των Συντελεστών Ρήτρας Καυσίμων και των βασικών τιμών για την αγορά από την ΑΗΚ της ηλεκτρικής ενέργειας που θα προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Οι νέες τιμές εφαρμόζονται για την πληρωμή της αγοράς ενέργειας από ΑΠΕ των μηνιαίων παραγωγών με καταμέτρηση τέλος Ιουνίου 2015 και των διμηνιαίων παραγωγών που θα καταγράφονται από την 1η Ιουλίου 2015, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE