«Βόμβα» από το Συμβούλιο της Ευρώπης: Ακυρο το δημοψήφισμα!

«Βόμβα» από το Συμβούλιο της Ευρώπης: Ακυρο το δημοψήφισμα!

«Οι συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές», απεφάνθη πριν από λίγο το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Την  απόφαση «βόμβα» του ευρωπαϊκού θεσμού μετέδωσε πριν από λίγο το Associated Press. Ουσιαστικά το Συμβούλιο κρίνει άκυρο το δημοψήφισμα αναφέροντας τα προβλήματα που υπάρχουν με την έλλειψη χρόνου καθώς το μικρό χρονικό διάστημα από την ανακοίνωσή του δεν θεωρείται ικανοποιητικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από ώρα σε ώρα αναμένεται διάγγελμα του πρωθυπουργού με φήμες να λένε ότι θα μπορούσε να ανακοινώσει την ακύρωση της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Πριν από λίγη ώρα η Wall Street Journal δημοσίευσε την είδηση ότι ο Τσίπρας θα ακυρώσει το δημοψήφισμα πριν το Eurogroup.

Kυβερνητικές πηγές διέψευσαν το δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα και κάνει λόγο για πρόθεση της κυβέρνησης να ακυρώσει το δημοσίευμα της 5ης Ιουλίου.

Στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ότι για τον σκοπό αυτό ο κ. Τσίπρας πρόκειται να μεταβεί σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία «διαψεύδεται, ως απολύτως ανακριβής».

ΠΗΓΗ www.imerisia.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE