ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία για το διπλό θανατηφόρο - Υπήρχαν και άλλα οχήματα στο σημείο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία για το διπλό θανατηφόρο - Υπήρχαν και άλλα οχήματα στο σημείο

Βοήθεια από το κοινό ζητά η Αστυνομία σχετικά με το διπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με θύματα τους Βίκτωρα Κουρουφέξη 23 και Χριστάκη Κολοκασίδη, 68 χρόνων.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διερεύνηση του πιο πάνω δυστυχήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, ότι κατά τον χρόνο που σημειώθηκε το θανατηφόρο, πλησίον της σκηνής υπήρχαν και άλλα οχήματα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των εν λόγω οχημάτων, όπως επικοινωνήσουν με την Τροχαία Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802023 ή τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460. Η επικοινωνία τους με την Αστυνομία και η μαρτυρία τους κρίνεται ως πολύ σημαντική.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου στην περιοχή της Μακεδονίτισσας, όπου σε σημείο του δρόμου παρά τη συμβολή με την οδό Ελευσίνος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 68χρονος, στην κατεύθυνση από Έγκωμη προς Λακατάμια, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος, στην κατεύθυνση από Λακατάμια προς Έγκωμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον νεοεκλεγέντα κατοχικό ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμάν διεξήχθη σε μια περίοδο μειωμένης κινητικότητας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE