Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Τουρκική παρενόχληση δι' ασυρμάτου του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και τον αρχηγό της αεροπορίας στον Άγιο Ευστράτιο, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Χαρδαλιάς μετέβαινε στο νησί για να αποτίσει φόρο τιμής στην επέτειο τριάντα χρόνων από τον θάνατο του υποσμηναγού Σιαλμά, όταν η Τουρκία παρενόχλησε δι' ασυρμάτου το ελικόπτερο με μήνυμα που έλεγε πως βρίσκεται σε τουρκικό εναέριο χώρο και ελέγχεται από την Άγκυρα.

Οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν την πορεία τους προς το νησί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον υποσμηναγό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE