Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Τουρκική παρενόχληση δι' ασυρμάτου του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και τον αρχηγό της αεροπορίας στον Άγιο Ευστράτιο, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Χαρδαλιάς μετέβαινε στο νησί για να αποτίσει φόρο τιμής στην επέτειο τριάντα χρόνων από τον θάνατο του υποσμηναγού Σιαλμά, όταν η Τουρκία παρενόχλησε δι' ασυρμάτου το ελικόπτερο με μήνυμα που έλεγε πως βρίσκεται σε τουρκικό εναέριο χώρο και ελέγχεται από την Άγκυρα.

Οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν την πορεία τους προς το νησί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον υποσμηναγό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE