Ανεύρεση οστών αγνοούμενου στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο

Ανεύρεση οστών αγνοούμενου στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο

Ανευρέθηκαν οστά ενός αγνοούμενου προσώπου σε δασώδη περιοχή στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο, μετά από πληροφορία από έναν πολίτη, αναφέρει ανακοίνωση του μέλους της τουρκοκυπριακής πλευράς στην Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων (ΔΕΑ).

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος γράφει ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι παράλληλα με τον Άγιο Αμβρόσιο, στα κατεχόμενα γίνονται εκσκαφές και σε πέντε άλλες περιοχές, στη Μόρφου, στο Τέμπλος, στην Πέτρα του Διγενή, στο Λευκόνοικο και στο Σπαθαρικό.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι διεξάγονται εκσκαφές και στην περιοχή του χωριού Πωμός στις ελεύθερες περιοχές για ανεύρεση του αγνοούμενου Τουρκοκύπριου βουλευτή, Τζενγκίζ Ραντίπ και του Τουρκοκύπριου δάσκαλου Τουργκούτ Σιτκί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE