ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Θα μας πάρει ο άνεμος και θα μας σηκώσει - Μικρή πτώση στη θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη

Καιρός: Θα μας πάρει ο άνεμος και θα μας σηκώσει - Μικρή πτώση στη θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση αρχίζει να καλύπτει την περιοχή σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Με.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα ανατολικά παράλια νοτιοαναλοτικοί ως νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top