LIFESTYLE

Οι 3 κανόνες του Netflix που μπορεί να οδηγήσουν στην τιμωρία του συνδρομητή

Οι 3 κανόνες του Netflix που μπορεί να οδηγήσουν στην τιμωρία του συνδρομητή

Στο Netflix υπάρχουν τρεις κανόνες που όποιος τους παραβιάσει μπορεί να ενημερωθεί από την εταιρία για επιβολή ποινής.

Για αρκετό καιρό το Netflix έκανε τα… στραβά μάτια σε διάφορες παρατυπίες των συνδρομητών του, με στόχο να μην προκαλέσει εντάσεις και να συνεχίσει την αυξητική πορεία που σημείωναν.

Μετά την απώλεια όμως περίπου 200.000 λογαριασμών το περασμένο διάστημα, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας, αποφάσισαν να γίνουν πιο αυστηροί σε κάποιους κανόνες, προκειμένου να μειώσουν την χασούρα και να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ετοιμάζονται να προβούν σε ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις στο περιεχόμενό τους, με τελευταίο παράδειγμα το reality Squid Game, το οποίο ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί στην ιστορία της τηλεόρασης.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Sun, υπάρχουν τρεις κανόνες του Netflix, τους οποίους αν κάποιος τους παραβιάσει, δεν αποκλείεται να δει την εταιρία να του επιβάλει κάποιες κυρώσεις, είτε απλές, είτε πολύ πιο αυστηρές.

VPN

Για όσους δεν γνωρίζουν, το συγκεκριμένο εργαλείο αλλάζει την χώρα στην οποία βρίσκεται ο χρήστης. Αν κάποιος το βάλει από την Ελλάδα, μπορεί για παράδειγμα να δείχνει στην εταιρία ότι βρίσκεται στην Αγγλία. Κάτι που σημαίνει πως θα έχει πρόσβαση σε διαφορετικό περιεχόμενο.

Αυτό απαγορεύεται λόγω δικαιωμάτων από το Netflix και αν κάποιος το χρησιμοποιήσει, είναι πιθανό να δει ένα pop up στην οθόνη που να του λέει πως θα πρέπει να το απενεργοποιήσει.

Μοίρασμα κωδικών

Για πολλά χρόνια, το Netflix έκανε τα… στραβά μάτια σε αυτή την τακτική, του να μοιράζονται δηλαδή φίλοι ή συγγενείς την συνδρομή ενός πακέτου, για να παρακολουθούν από διαφορετικά σπίτια.

Αντιγραφή περιεχομένου

Εκεί όμως που τα πράγματα αρχίσουν και γίνονται πιο σοβαρά, είναι αν βρεθεί κάποιος να αντιγράφει και να διαμοιράζει το περιεχόμενο του Netflix. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρκετά σοβαρό, καθώς αν αποφασίσει η εταιρία να ασχοληθεί σοβαρά και να κινηθεί νομικά, μπορεί να απαιτήσεις αρκετά χρήματα ως ζημιά.

ΠΗΓΗ: gazzetta

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top