Το τρυφερό φιλί της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Κατράκειο - Δείτε φωτογραφία

Το τρυφερό φιλί της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Κατράκειο - Δείτε φωτογραφία

Τον απόλυτο έρωτα ζει η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Γιώργο Θεοφάνους, με πρώτο σταθμό το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, και φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο αγαπημένος της.

Τελευταία, ο ηθοποιός φροντίζει να τη συνοδεύει σε κάθε της εμφάνιση, ενώ πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με την αγαπημένη του «εν ώρα εργασίας» στα social media.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, έδωσε το «παρών» στις κερκίδες του θεάτρου για να απολαύσει την αγαπημένη του και την κόρη της, Μελίνα, να τραγουδούν.

Το διάσημο ζευγάρι που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του, φωτογραφήθηκε μάλιστα, μαζί και δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε τη φωτογραφία.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE