Νεαροί εντοπίστηκαν να κάνουν παράνομη χρήση laughing gas στην Αγία Νάπα - Συνελήφθησαν 24χρονος και 25χρονος

Νεαροί εντοπίστηκαν να κάνουν παράνομη χρήση laughing gas στην Αγία Νάπα - Συνελήφθησαν 24χρονος και 25χρονος

Σε δύο συλλήψεις για ισάριθμες υποθέσεις παράνομης κατοχής και χρήσης υποξειδίου του αζώτου (laughing gas) προχώρησε τις πρωινές ώρες σήμερα η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, 24χρονο να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του 24χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, μια χρησιμοποιημένη μεταλλική αμπούλα, μία συσκευή χρήσης αμπούλων και εννέα μπαλόνια.

Την ίδια ώρα περίπου, επίσης σε περιοχή της Αγίας Νάπας, εντοπίστηκε 25χρονος να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του 25χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες και 15 μπαλόνια.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και ακολούθως, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς. Στη συνέχεια, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE