«ΨΗΝΕΤΑΙ...» ατομικά και πλησιάζει η ΑΠΟΦΑΣΗ για τη νέα του ομάδα - Προτάσεις από Κύπρο και εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΨΗΝΕΤΑΙ...» ατομικά και πλησιάζει η ΑΠΟΦΑΣΗ για τη νέα του ομάδα - Προτάσεις από Κύπρο και εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και μέρες έχει ενημερώνει ο Στέλιος Δημητρίου (Κρέππας) ότι είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Νέας Σαλαμίνας και να ξεκινήσει το ψάξιμο για νέα ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και θέλοντας να είναι σε εγρήγορση, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής και με μπάλα, με προσωπικό προπονητή φυσικής κατάστασης, για να μπορέσει όταν αποφασίσει τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό να είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.