Ελλάδα-Κορωνοϊός: 5.689 νέα κρούσματα - 8 θάνατοι - 101 διασωληνωμένοι

Ελλάδα-Κορωνοϊός: 5.689 νέα κρούσματα - 8 θάνατοι - 101 διασωληνωμένοι

Σε 5.689 ανέρχονται τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων ήταν 864, ενώ 8 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ, 101 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι.

Πρώτη στις νέες μολύνσεις είναι σταθερά η Αττική και ακολουθεί το Ηράκλειο με 348, αφήνοντας τρίτη τη Θεσσαλονίκη με 330.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE