LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας: «Θέλω με την ίδια αγάπη που θα κάνω ένα ντουέτο με τον Νταλάρα, να κάνω και με τον Light»

Χρήστος Μάστορας: «Θέλω με την ίδια αγάπη που θα κάνω ένα ντουέτο με τον Νταλάρα, να κάνω και με τον Light»

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας κι αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής και κριτής του μουσικού διαγωνισμού «X-Factor» μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο του στο σόου.

«Έχουμε τόσα ταλέντα σε αυτό το X-Factor που αν σταθούμε σε ό,τι άλλο συμβαίνει εντός του παιχνιδιού σαν ριάλιτι, θα είναι προσβλητικό για τη μουσική. Ξεκινώντας το X-Factor και γνωρίζοντας και τα τρία υπόλοιπα παιδιά της επιτροπής, αισθάνθηκα ότι υπάρχει ελπίδα και όντως, το βίωσα έτσι. Κάνουμε παρέα κι εκτός του σόου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως αν ναυαγούσε σε ένα νησί μαζί με έναν από τους τρεις κριτές, θα ήθελε αυτός να είναι ο Στέλιος Ρόκκος. «Ψαρεύει και κόβει και ξύλα», είπε χιουμοριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και τον ρόλο που έχει παίξει στον χαρακτήρα του. «Πριν πω κάτι δημόσια, το περνάω πρώτα από 100.000 φίλτρα. Με πειράζει πολλές φορές, γιατί νιώθω ότι δεν είμαι αυθεντικός. Προτιμώ να κατασταλάζω σε κάτι και να μην "ξερνάω" απλά σκέψεις. Θέλω να είμαι ακέραια ο εαυτός μου, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα ήθελα να γίνω παρουσιαστής. Προτιμώ τον ρόλο του κριτή», εξήγησε.

«Έχω τεράστια ανασφάλεια, μήπως χάσω την ταυτότητά μου με τόσες διαφορετικές συνεργασίες που έχω κάνει. Πολλές φορές νιώθω σαν να είμαι ηθοποιός που μπαίνει σε έναν ρόλο. Θέλω με την ίδια αγάπη που θα κάνω ένα ντουέτο με τον Νταλάρα, να κάνω και με τον Light», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και το πώς έχει καταφέρει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Δεν μου αρέσει να συζητιέμαι για τα προσωπικά μου, για αυτό φροντίζω να μη βγαίνω σε μέρη πιο mainstream. Όταν βγαίνεις πχ. Κολωνάκι και Γλυφάδα θα σε φωτογραφίσουν, οπότε κι εγώ συχνάζω στις γειτονιές που μεγάλωσα και περνάω απαρατήρητος», ανέφερε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top