Αποκλειστικές ΦΩΤΟ: Στο Lush Beach Bar γιόρτασε χθες τα γενέθλια του ο Ν. Οικονομόπουλος!

Αποκλειστικές ΦΩΤΟ: Στο Lush Beach Bar γιόρτασε χθες τα γενέθλια του ο Ν. Οικονομόπουλος!

Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα παιδιά του ελληνικού μουσικού στερεώματος και οι συνεργάτες του, του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

Όπως λοιπόν μας αποκάλυψαν, άτομα που γνωρίζουν τα πάντα για τον δημοφιλή, λαϊκό τραγουδιστή, με αφορμή τα 31α γενέθλιά του, θέλησαν να του ετοιμάσουν κάτι πολύ ιδιαίτερο καθώς ο ίδιος έχει πολύ προσεγμένο γούστο.

Διάλεξαν έτσι το πιο όμορφο μέρος για να κάνουν την έκπληξη που του ετοίμασαν και όπως φάνηκε από την αντίδραση του, έκαναν όντως την καλύτερη επιλογή.

Το Lush Beach Bar Resto αποτελούσε το ιδανικότερο place to be και ο Έλληνας καλλιτέχνης δεν σταμάτησε λεπτό να τους ευχαριστεί για το όμορφο δώρο που του έκαναν οι καλοί του συνεργάτες.

Εμείς βρεθήκαμε στο σβήσιμο της τούρτας και τραβήξαμε για σας λίγες φωτογραφίες, για να σας μεταφέρουμε με εικόνα τα όσα έγιναν χθες βράδυ.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως απόψε στις 10, ο Νίκος Οικονομοπουλος θα ταξιδέψει μουσικά το κοινό της Λάρνακας , με το μοναδικό του βέβαια τρόπο και τις μεγάλες του επιτυχίες.

Σ.Χ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE