Μετέφερε παράνομα πρόσωπα από τα κατεχόμενα - Στα χέρια της Αστυνομίας 35χρονος

Μετέφερε παράνομα πρόσωπα από τα κατεχόμενα - Στα χέρια της Αστυνομίας 35χρονος

Μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 3.30 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην οδό Γρίβα Διγενή στην Πύλα.

Οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου ήταν 35χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ συνεπιβάτες ήταν πέντε άλλα πρόσωπα τα οποία όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν αφίχθηκαν στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω των κατεχόμενων περιοχών αφού κατέβαλαν χρηματικό ποσό σε πρόσωπο το οποίο τους παρέδωσε τον 35χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέλαβε να τους μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές.

Ο 35χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ τα πέντε πρόσωπα οδηγήθηκαν στο χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών Πουρνάρα.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE