Μετέφερε παράνομα πρόσωπα από τα κατεχόμενα - Στα χέρια της Αστυνομίας 35χρονος

Μετέφερε παράνομα πρόσωπα από τα κατεχόμενα - Στα χέρια της Αστυνομίας 35χρονος

Μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 3.30 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην οδό Γρίβα Διγενή στην Πύλα.

Οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου ήταν 35χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ συνεπιβάτες ήταν πέντε άλλα πρόσωπα τα οποία όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν αφίχθηκαν στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω των κατεχόμενων περιοχών αφού κατέβαλαν χρηματικό ποσό σε πρόσωπο το οποίο τους παρέδωσε τον 35χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέλαβε να τους μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές.

Ο 35χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ τα πέντε πρόσωπα οδηγήθηκαν στο χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών Πουρνάρα.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE