«Πιάστηκε» με ποσότητα laughing gas - Σύλληψη 41χρονου στην Αγία Νάπα

«Πιάστηκε» με ποσότητα laughing gas - Σύλληψη 41χρονου στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη 41χρονου, για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης υποξειδίου του αζώτου (laughing gas) προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ και της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό ιδιοκτησία 41χρονου στην Αγία Νάπα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 82 μπαλόνια, 21 χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, εννέα αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες και πέντε κουτιά που περιείχαν από δέκα μεταλλικές αμπούλες.

Ο 41χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ακολούθως, μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε και στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE