Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» για τις 35 επισκέψεις του

Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε  με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» για τις 35 επισκέψεις του

Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε για τις 35 επισκέψεις του στην Αγία Νάπα με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού».

Πρόκειται σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου για τους Peter και Joan Marshall από τη Βρετανία.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου, η Πολιτιστική Λειτουργός Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, «ευχαρίστησε τους επισκέπτες για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι τακτικοί επισκέπτες όσο αφορά την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στις χώρες τους, αφού το πρεσβεύουν και το διαφημίζουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο».

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE