Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» για τις 35 επισκέψεις του

Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε  με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» για τις 35 επισκέψεις του

Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε για τις 35 επισκέψεις του στην Αγία Νάπα με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού».

Πρόκειται σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου για τους Peter και Joan Marshall από τη Βρετανία.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου, η Πολιτιστική Λειτουργός Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, «ευχαρίστησε τους επισκέπτες για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι τακτικοί επισκέπτες όσο αφορά την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στις χώρες τους, αφού το πρεσβεύουν και το διαφημίζουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο».

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE