Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» για τις 35 επισκέψεις του

Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε  με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» για τις 35 επισκέψεις του

Ζεύγος Βρετανών τιμήθηκε για τις 35 επισκέψεις του στην Αγία Νάπα με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού».

Πρόκειται σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου για τους Peter και Joan Marshall από τη Βρετανία.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου, η Πολιτιστική Λειτουργός Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, «ευχαρίστησε τους επισκέπτες για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι τακτικοί επισκέπτες όσο αφορά την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στις χώρες τους, αφού το πρεσβεύουν και το διαφημίζουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο».

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE