Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προχώρησε η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προχώρησε η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας με πορεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9:30, προχώρησε σήμερα η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής( ESSA).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής, «ενώ ο αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας έχει αναλάβει διαμεσολάβηση ανάμεσα στην ESSA και το ΔΣ της Σχολής και έδωσε σαφείς οδηγίες όπως ανασταλούν τα μέτρα και από τις δυο πλευρές μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δυστυχώς η εργοδοτική πλευρά έχει παραβιάσει την αρχή της διαμεσολάβησης».

«Η Διεύθυνση και η Διοίκηση μονομερώς, χωρίς να σέβονται τον θεσμό του Υπουργού, προχώρησαν σε αυθαίρετες και εκδικητικές διαδικασίες εναντίον των τριών γυναικών που ηγούνται της Συντεχνίας. Καλούμε τις Συντεχνίες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμπαρασταθούν στην Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE