Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προχώρησε η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προχώρησε η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας με πορεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9:30, προχώρησε σήμερα η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής( ESSA).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής, «ενώ ο αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας έχει αναλάβει διαμεσολάβηση ανάμεσα στην ESSA και το ΔΣ της Σχολής και έδωσε σαφείς οδηγίες όπως ανασταλούν τα μέτρα και από τις δυο πλευρές μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δυστυχώς η εργοδοτική πλευρά έχει παραβιάσει την αρχή της διαμεσολάβησης».

«Η Διεύθυνση και η Διοίκηση μονομερώς, χωρίς να σέβονται τον θεσμό του Υπουργού, προχώρησαν σε αυθαίρετες και εκδικητικές διαδικασίες εναντίον των τριών γυναικών που ηγούνται της Συντεχνίας. Καλούμε τις Συντεχνίες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμπαρασταθούν στην Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.