Όχημα παρέσυρε εργάτη στον αυτοκινητόδρομο – Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο ΓΝ Λεμεσού

Όχημα παρέσυρε εργάτη στον αυτοκινητόδρομο – Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο ΓΝ Λεμεσού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:30 παρά την έξοδο Παραμαλίου όπου τουρίστας παρέσυρε με το όχημά του άτομο που εκτελούσε εργασίες στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγω για σύγκρουση δύο οχημάτων και κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline πηγή από την Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων, στην περιοχή εκτελούνταν έργα. Τουρίστας κινεζικής καταγωγής αρχικά προσέκρουσε σε προειδοποιητική ταμπέλα και στη συνέχεια παρέσυρε εργάτη. Από την σύγκρουση, ο εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά και ασθενοφόρο τον μετέφερε από το σημείο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κατάσταση της υγείας του εργάτη είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE