Όχημα παρέσυρε εργάτη στον αυτοκινητόδρομο – Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο ΓΝ Λεμεσού

Όχημα παρέσυρε εργάτη στον αυτοκινητόδρομο – Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο ΓΝ Λεμεσού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:30 παρά την έξοδο Παραμαλίου όπου τουρίστας παρέσυρε με το όχημά του άτομο που εκτελούσε εργασίες στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγω για σύγκρουση δύο οχημάτων και κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline πηγή από την Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων, στην περιοχή εκτελούνταν έργα. Τουρίστας κινεζικής καταγωγής αρχικά προσέκρουσε σε προειδοποιητική ταμπέλα και στη συνέχεια παρέσυρε εργάτη. Από την σύγκρουση, ο εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά και ασθενοφόρο τον μετέφερε από το σημείο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κατάσταση της υγείας του εργάτη είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE