Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σημειώθηκε στα μέτωπα κοντά στο χωριό Καντάρα και στην Ακανθού.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, λόγω της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου οι φλόγες προχωρούν προς τα δύο αυτά χωριά.

Αναφέρεται ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ και ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ που βρισκόταν στην Μόρφου, σε εκδήλωση στην παρουσία του Τούρκου Αντιπροέδρου, έφυγαν εσπευσμένα για την περιοχή της αναζωπύρωσης.

Ο «έπαρχος» Τρικώμου, Ερτουγρούλ Τοροσλού δήλωσε στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» ότι υπάρχει αναζωπύρωση και σε περιοχή 2,5 χλμ από το Φλαμούδι κι αυτό συνέβη μετά που τα πτητικά μέσα σταμάτησαν να ρίχνουν νερό από αέρος, λόγω και της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE