Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σημειώθηκε στα μέτωπα κοντά στο χωριό Καντάρα και στην Ακανθού.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, λόγω της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου οι φλόγες προχωρούν προς τα δύο αυτά χωριά.

Αναφέρεται ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ και ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ που βρισκόταν στην Μόρφου, σε εκδήλωση στην παρουσία του Τούρκου Αντιπροέδρου, έφυγαν εσπευσμένα για την περιοχή της αναζωπύρωσης.

Ο «έπαρχος» Τρικώμου, Ερτουγρούλ Τοροσλού δήλωσε στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» ότι υπάρχει αναζωπύρωση και σε περιοχή 2,5 χλμ από το Φλαμούδι κι αυτό συνέβη μετά που τα πτητικά μέσα σταμάτησαν να ρίχνουν νερό από αέρος, λόγω και της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE