Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σημειώθηκε στα μέτωπα κοντά στο χωριό Καντάρα και στην Ακανθού.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, λόγω της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου οι φλόγες προχωρούν προς τα δύο αυτά χωριά.

Αναφέρεται ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ και ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ που βρισκόταν στην Μόρφου, σε εκδήλωση στην παρουσία του Τούρκου Αντιπροέδρου, έφυγαν εσπευσμένα για την περιοχή της αναζωπύρωσης.

Ο «έπαρχος» Τρικώμου, Ερτουγρούλ Τοροσλού δήλωσε στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» ότι υπάρχει αναζωπύρωση και σε περιοχή 2,5 χλμ από το Φλαμούδι κι αυτό συνέβη μετά που τα πτητικά μέσα σταμάτησαν να ρίχνουν νερό από αέρος, λόγω και της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE