«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, αργά χθες βράδυ αφού εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητο του με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, εντόπισαν τον 21χρονο γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, να οδηγεί το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 182 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ο 21χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE