«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, αργά χθες βράδυ αφού εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητο του με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, εντόπισαν τον 21χρονο γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, να οδηγεί το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 182 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ο 21χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE