«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, αργά χθες βράδυ αφού εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητο του με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, εντόπισαν τον 21χρονο γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, να οδηγεί το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 182 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ο 21χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE