Στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης - Κύριος ομιλητής σε συνάντηση του Israeli-Hellenic Forum

Στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης - Κύριος ομιλητής σε συνάντηση του Israeli-Hellenic Forum

Στην Αθήνα μεταβαίνει τη Δευτέρα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Israeli-Hellenic Forum B’nai B’rith World Center.

Η συνάντηση, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου, από 27-30 Ιουνίου 2022.

Το θέμα της συνάντησης είναι «A World in Transition» (Ο Κόσμος σε Μετεξέλιξη) και κατά τη διάρκειά της θα συζητηθούν οι περιφερειακές και παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες για Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Σε αυτήν, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι από τις τρεις χώρες.

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ο κύριος ομιλητής στη δεύτερη ενότητα της συνάντησης όπου θα αναπτύξει το θέμα «Επιπτώσεις της σύγκρουσης στην Ουκρανία στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE