Ο «Γάρος της ημέρας»: Απέφυγε το πάρκινγκ αναπήρων - Σταμάτησε όμως πάνω στη ράμπα – Δείτε φωτογραφία

Ο «Γάρος της ημέρας»: Απέφυγε το πάρκινγκ αναπήρων - Σταμάτησε όμως πάνω στη ράμπα – Δείτε φωτογραφία

Άλλη μια δημοσίευση στη σελίδα «Γάρος της ημέρας» στο facebook προκάλεσε αντιδράσεις, ειδικά σε άτομα με ευαισθησίες στα δικαιώματα αναπήρων.

Ο συγκεκριμένος «γάρος» εντοπίστηκε στην παραλία Γεροσκήπου παρκαρισμένος στο πεζοδρόμιο. Και μάλιστα όχι στο καλύτερο σημείο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο οδηγός απέφυγε να παρκάρει σε πάρκινγκ αναπήρων, πάρκαρε όμως πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα στο σημείο της ράμπας από περνάνε τα τροχοκαθίσματα.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE