ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος σε λεωφορείο – Τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία – Οδηγίες για ελέγχους έδωσε ο Καρούσος

Τρόμος σε λεωφορείο – Τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία – Οδηγίες για ελέγχους έδωσε ο Καρούσος

Λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 25 περίπου άτομα φαίνεται να υπέστει σοβαρό μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στον αυτοκινητόδρομο σκορπώντας ανησυχία στους επιβάτες.

Μάλιστα φαίνεται να περιμέναν 2 ώρες μέχρι να έρθει άλλο λεωφορείο για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Δείτε την οργισμένη ανάρτηση επιβάτη

Σε σχέση με λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε σήμερα υπεραστικό δρομολόγιο και στο οποίο εκδηλώθηκε τεχνικό πρόβλημα, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει ότι, μόλις το περιστατικό περιήλθε στην αντίληψη του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου, δόθηκαν οδηγίες ώστε τόσο το συγκεκριμένο λεωφορείο όσο και τα υπόλοιπα λεωφορεία της εταιρείας υποβληθούν σε τεχνικό έλεγχο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, για να διαπιστωθεί η τεχνική καταλληλότητά τους και, εάν διαπιστωθεί ότι κυκλοφορούν χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες απόσυρσής τους, όπως και ενέργειες για απόδοση ευθυνών σε οποιονδήποτε υπεύθυνο. Επιπλέον, ο Υπουργός Μεταφορών ζήτησε να γίνει έρευνα και να του υποβληθεί το συντομότερο λεπτομερής έκθεση γεγονότων για το συμβάν.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων απολογείται στους επιβάτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top