Αυτό οι γιατροί δεν το είχαν ξαναδεί - Είχε μέσα στο αυτί του μια σαρανταποδαρούσα

Αυτό οι γιατροί δεν το είχαν ξαναδεί -  Είχε μέσα στο αυτί του μια σαρανταποδαρούσα

Αν νομίζετε ότι περνάτε μια άσχημη ημέρα, δείτε τι έπαθε ένας έφηβος.

Ο  Grant Botti, ξύπνησε ένα, φαινομενικά, ωραίο πρωί έχοντας έντονη φαγούρα στο αυτί του όπου και διαπίστωσε με τρόμο ότι αιτία της ενόχλησής του ήταν μια σαρανταποδαρούσα!

Ο 14χρονος κατάφερε και έβγαλε το μήκους 10 περίπου εκατοστών πλάσμα, όπως μεταδίδει το KATV. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο νοσοκομείο Saline Memorial Hospital, στο Αρκάνσας των ΗΠΑ από όπου πήρε εξιτήριο. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο έφηβος είχε μικρές εκδορές στο τύμπανό του.

ear

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.