Αυτό οι γιατροί δεν το είχαν ξαναδεί - Είχε μέσα στο αυτί του μια σαρανταποδαρούσα

Αυτό οι γιατροί δεν το είχαν ξαναδεί -  Είχε μέσα στο αυτί του μια σαρανταποδαρούσα

Αν νομίζετε ότι περνάτε μια άσχημη ημέρα, δείτε τι έπαθε ένας έφηβος.

Ο  Grant Botti, ξύπνησε ένα, φαινομενικά, ωραίο πρωί έχοντας έντονη φαγούρα στο αυτί του όπου και διαπίστωσε με τρόμο ότι αιτία της ενόχλησής του ήταν μια σαρανταποδαρούσα!

Ο 14χρονος κατάφερε και έβγαλε το μήκους 10 περίπου εκατοστών πλάσμα, όπως μεταδίδει το KATV. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο νοσοκομείο Saline Memorial Hospital, στο Αρκάνσας των ΗΠΑ από όπου πήρε εξιτήριο. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο έφηβος είχε μικρές εκδορές στο τύμπανό του.

ear

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE