ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δικαστήριο Λεμεσoύ: Νέες μαρτυρίες εναντίον του 63χρονου - Κατηγορία για βιασμό 15χρονου αγοριού

Δικαστήριο Λεμεσoύ: Νέες μαρτυρίες εναντίον του 63χρονου - Κατηγορία για βιασμό 15χρονου αγοριού

Άλλες τρεις υποθέσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη τέσσερις που διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού εναντίον των τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας. Ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Όπως ανέφεραν οι ανακριτές της υπόθεσης ενώπιον του δικαστή, υπάρχουν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 63χρονος κατηγορούμενος επιτέθηκε άσεμνα και βίασε 15χρονο. Αυτή η υπόθεση χρονολογείται και σημειώθηκε σε περίοδο κατά την οποία ο 15χρονος εργαζόταν μαζί με τον 63χρονο.

Ο 63χρονος κατηγορείται επίσης για άλλη μια άσεμνη επίθεση σε βάρος 9χρονης.

Σοκάρουν τα όσα ακούγονται στην αίθουσα του δικαστηρίου στη Λεμεσό για την υπόθεση που αφορά βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων προσώπων.

Η δικαστική διαδικασία για τη ανανέωση προσωποκράτησης των τεσσάρων υπόπτων, οι όποιοι φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικα συγγενικά τους πρόσωπα, από το 1992 μέχρι το 2002 άρχισε λίγο μετά τις 11:00 , κεκλεισμένων των θυρών. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας μας τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, καθώς όπως μας επισήμαναν η δικαστική αίθουσα έχει αλλάξει ώστε να μην προκληθούν εκ νέου προπηλακισμοί και εντάσεις από τους συγγενείς των θυμάτων. 

Έξω από το δικαστήριο βρίσκονται μέλη της οικογένειας, τα οποία ζητούν να αποδοθεί η δικαιοσύνη και οι ύποπτοι να οδηγηθούν στη φυλακή.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα, μετά τις καταγγελίες που έκαναν δυο 29χρονες, μια 34χρονη και ένας 27χρονος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top