Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου, εντόπισαν χθες Σάββατο το βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις δέκα το βράδυ, σε ανοικτό χώρο, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βρισκόταν θαμμένη στο έδαφος, μέσα σε νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχαν 23 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης και μπεζ ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE