Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου, εντόπισαν χθες Σάββατο το βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις δέκα το βράδυ, σε ανοικτό χώρο, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βρισκόταν θαμμένη στο έδαφος, μέσα σε νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχαν 23 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης και μπεζ ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE