Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου, εντόπισαν χθες Σάββατο το βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις δέκα το βράδυ, σε ανοικτό χώρο, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βρισκόταν θαμμένη στο έδαφος, μέσα σε νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχαν 23 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης και μπεζ ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE