Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου, εντόπισαν χθες Σάββατο το βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις δέκα το βράδυ, σε ανοικτό χώρο, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βρισκόταν θαμμένη στο έδαφος, μέσα σε νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχαν 23 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης και μπεζ ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE