Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Έθαψαν ναρκωτικά στο χώμα - Εντοπίστηκαν 23 σακουλάκια με μεθαμφεταμίνη

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου, εντόπισαν χθες Σάββατο το βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις δέκα το βράδυ, σε ανοικτό χώρο, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βρισκόταν θαμμένη στο έδαφος, μέσα σε νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχαν 23 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης και μπεζ ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE