Καρέ-καρέ η διάσωση 60χρονου που τραυματίστηκε στο Τρόοδος - Δείτε το βίντεο

Καρέ-καρέ η διάσωση 60χρονου που τραυματίστηκε στο Τρόοδος - Δείτε το βίντεο

Γύρω στις 2.30 σήμερα το απόγευμα, ενώ 60χρονος περπατούσε με άλλα άτομα στο μονοπάτι της φύσης «ΚΑΝΝΑΟΥΡΕΣ» στο Τρόοδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους, Πλατρών και Κακοπετριάς, καθώς και μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών, για παροχή βοήθειας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, αλλά και της επικινδυνότητας, επιστρατεύθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο μετέβη στο σημείο όπου, αφού παρέλαβε τον τραυματία, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE