Καρέ-καρέ η διάσωση 60χρονου που τραυματίστηκε στο Τρόοδος - Δείτε το βίντεο

Καρέ-καρέ η διάσωση 60χρονου που τραυματίστηκε στο Τρόοδος - Δείτε το βίντεο

Γύρω στις 2.30 σήμερα το απόγευμα, ενώ 60χρονος περπατούσε με άλλα άτομα στο μονοπάτι της φύσης «ΚΑΝΝΑΟΥΡΕΣ» στο Τρόοδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους, Πλατρών και Κακοπετριάς, καθώς και μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών, για παροχή βοήθειας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, αλλά και της επικινδυνότητας, επιστρατεύθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο μετέβη στο σημείο όπου, αφού παρέλαβε τον τραυματία, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες για Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες για Κυπριακό

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE