Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα, εκτίμησε ο επικεφαλής της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ισραηλινή κρατική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουρλά, ανέφερε ότι «θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «ο κορωνοϊός πλέον θα αντιμετωπίζεται με τη χρήση εμβολίων και φαρμάκων».

Είπε επίσης ότι η αποτελεσματικότητα του νέου εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού για τα μωρά ανέρχεται στο 80%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.