Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα, εκτίμησε ο επικεφαλής της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ισραηλινή κρατική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουρλά, ανέφερε ότι «θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «ο κορωνοϊός πλέον θα αντιμετωπίζεται με τη χρήση εμβολίων και φαρμάκων».

Είπε επίσης ότι η αποτελεσματικότητα του νέου εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού για τα μωρά ανέρχεται στο 80%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE