Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα, εκτίμησε ο επικεφαλής της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ισραηλινή κρατική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουρλά, ανέφερε ότι «θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «ο κορωνοϊός πλέον θα αντιμετωπίζεται με τη χρήση εμβολίων και φαρμάκων».

Είπε επίσης ότι η αποτελεσματικότητα του νέου εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού για τα μωρά ανέρχεται στο 80%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.