ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξω φρενών ο Προκόπης Αγαθοκλέους για έκρηξη σε λεωφορείο στο οποίο επέβαινε - Τον πήρε τηλέφωνο ο Καρούσος

Έξω φρενών ο Προκόπης Αγαθοκλέους για έκρηξη σε λεωφορείο στο οποίο επέβαινε - Τον πήρε τηλέφωνο ο Καρούσος

Ενα περιστατικό που βγήκε στην επιφάνεια μετά τη δημοσιοποίηση απο Κύπριο ηθοποιό, έχει αναδείξει ένα ακόμα θέμα που βιώνουν συμπολίτες μας.

Ανεπαρκή υποδομές σε λεωφορεία με τα οποια μετακινούνται δεκάδες πολίτες. 

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους , το προηγούμενο Σάββατο, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο όπου παρουσίασε μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να παραμείνουν στον αυτοκινητόδρομο για μια ώρα κάτω απο τον ήλιο και τη ζέστη, με κίνδυνο της ζωής τους απο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μαλιστα οπως ανέφερε ο ηθοποιός, στο λεωφορείο δεν υπήρχε ούτε κλιματισμός, ενώ οι επιβάτες είχαν αντιληφθει απο την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το συγκεκριμένο λεωφορείο καθώς δεν μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητα σε κάθε αλλαγή ταχύτητας, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να γίνει μια μικρή έκρηξη στο πισω μέρος.

Μετά την ανάρτηση που έγινε απο τον ηθοποίο, ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, επικοινώνησε μαζί τους μέσα σε 3 ώρες , ενώ απο την άλλη η εταιρεία λεωφορείου έκανε μια ώρα να στείλει δεύτερο λεωφορείο να παραλάβει τους επιβάτες που έμειναν στο δρόμο.

Δείτε όσα ανέφερε ο κ.Αγαθοκλέους στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top