Στο 110% της κανονικής για τον Ιούνιο ανήλθε η βροχόπτωση από τις αρχές του μήνα

Στο 110% της κανονικής για τον Ιούνιο ανήλθε η βροχόπτωση από τις αρχές του μήνα

Στο 110% της κανονικής για τον μήνα Ιούνιο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης στις ελεύθερες περιοχές από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 9.00 το πρωί της 25ης Ιουνίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης την ίδια περίοδο ανήλθε στα 6,6 χιλιοστά, ενώ η κανονική βροχόπτωση για ολόκληρο τον μήνα ανέρχεται στα 6 χιλιοστά.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την εν λόγω περίοδο σημειώθηκε στη Λευκωσία (Αθαλάσσα) με 44,3 χιλιοστά (633% της κανονικής), στα Πλατάνια με 40,3 χιλιοστά (296% της κανονικής), στο Γεφύρι Παναγιάς με 16,8 χιλιοστά (168% της κανονικής) και στην Αθηένου με 16,1 χιλιοστά (196% της κανονικής).

Αντίθετα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα δεν καταγράφηκε βροχόπτωση στην Πόλη Χρυσοχούς, την Πάνω Παναγιά, τον Σταυρό της Ψώκας και το Κελλάκι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE