Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη «μαμούθ» στη Θεσσαλονίκη - Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και η εμφάνιση της αστυνομίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη «μαμούθ» στη Θεσσαλονίκη - Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και η εμφάνιση της αστυνομίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη "μαμούθ" που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα γνωστού επιχειρηματία, εξασφάλισε η ελλαδική ιστοσελίδα protothema.gr.

Η λεία των δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ αφού τα - τουλάχιστον - πέντε άτομα κατάφεραν να αποσπάσουν δέκα ρολόγια αξίας 500.000 ευρώ και ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχε το ποσό των 300.000 ευρώ και κοσμήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται ένα στενό πιο μακριά από το διαμέρισμα της οδούς Μαρίας Κάλας, ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο ταιριάζει στις περιγραφές, διασχίζει στις 03.27 την οδό Καθ. Ρωσσίδου και στη συνέχεια χάνεται στρίβοντας από την κεντρική οδό Θεμ. Σοφούλη. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα οχήματα της αστυνομίας που πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE