ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικόλας Παπαδόπουλος για Χριστοδουλίδη: «Θεωρούμε τους συναγερμικούς και τους αριστερούς ως συνεργάτες»

Νικόλας Παπαδόπουλος για Χριστοδουλίδη: «Θεωρούμε τους συναγερμικούς και τους αριστερούς ως συνεργάτες»

Για την στήριξη του ΔΗΚΟ προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη μίλησε ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος αλλά και για την διαφωνία του με τον κ. Μαυρογιάννη στο ζήτημα του Κυπριακού, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, το βράδυ της Δευτέρας.

Στην αρχή μίλησε για τις αναφορές του σε μηδενικά στρατεύματα και εγγυήσεις σημειώνοντας ότι: «τα άκουσα με τα αυτιά μου και τα είδα με τα μάτια μου», τονίζοντας πως ο κ. Μαυρογιάννης είχε λάθος πληροφόρηση: «είχαμε συζητήσεις στη σύσκεψη αρχηγών όπου συγκεκριμένοι πολιτικοί αρχηγοί επέκριναν τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά». Ο κ. Παπαδόπουλος συμπλήρωσε ότι «ας μην προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς».

Την ίδια ώρα τόνισε πως δεν ισχυρίστηκε κανείς μηδενικό στρατό από την πρώτη μέρα. «Εμείς λέγαμε να εφαρμοστεί η ομόφωνη απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία πρέπει να εφαρμόζεται η λύση του Κυπριακού σε φάσεις». Διευκρίνισε ότι η διαφωνία αφορά στην άποψη ότι

«Κάποιοι επέμεναν να υποχωρήσουμε, όταν κάποιοι άλλοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Τα ζήσαμε και στη Γενεύη και στο Κραν Μοντανά», είπε χαρακτηριστικά

Παράλληλα με τα πιο πάνω, αναφέρθηκε και στον Νίκο Χριστοδουλίδη και την στήριξη του κόμματος προς το πρόσωπο του, τονίζοντας πως αποδέχθηκε τις εισηγήσεις του κόμματος για το Κυπριακό. «Δεν ισχυριστήκαμε ότι δεν έχουμε διαφορές με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Κάναμε υπέρβαση για να ξεπεραστούν διαφωνίες του παρελθόντος», δήλωσε.

Σημείωσε πως δεν τους ενοχλεί ότι είναι μέλος του ΔΗΣΥ. «Θεωρούμε τους συναγερμικούς και τους αριστερούς ως συνεργάτες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ανέφερε ότι δεν είναι ανεξάρτητος, γιατί δήλωσε ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος επειδή τον στηρίζει το ΑΚΕΛ. «Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε τον κ. Μαυρογιάννη ποιες είναι οι θέσεις του στην οικονομία. Θα είναι οι θέσεις του ΑΚΕΛ», ανέφερε.

Κλείνοντας είπε πως έχουν ετοιμάσει προτάσεις που απασχολούν την κοινωνία και τις παρέδωσαν στον Νίκο Χριστοδουλίδη και ο ίδιος τους απάντησε ότι θα τις συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top