Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης.

Την μέρα αυτή θα διεξαχθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα των Ρωσικών (8:00 – 11:00) , της Τεχνολογίας Τεχνικών Σχολών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) – (400, 414, 416) – (8:00 – 10:30), (408) – (8:00 – 11:00) και των Γραφικών Τεχνών (8:00 – 11:00).

Στο μάθημα των Ρωσικών αναμένεται να παρακαθίσουν 269 υποψήφιοι.

Σε πρόσφατες του δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης είπε ότι «ελπίζουμε μετά την περάτωση της διεξαγωγής των εξετάσεων, στις 30 Ιουνίου, να έχουν ως τις 15 Ιουλίου τελειώσει και οι διορθώσεις, οι βαθμολογήσεις, να τελειώσουν οι έλεγχοι που κάνουμε, κ.λ.π., η καταχώρηση».

«Και τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια να τα έχουμε στα μέσα του Ιούλη», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE