Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης.

Την μέρα αυτή θα διεξαχθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα των Ρωσικών (8:00 – 11:00) , της Τεχνολογίας Τεχνικών Σχολών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) – (400, 414, 416) – (8:00 – 10:30), (408) – (8:00 – 11:00) και των Γραφικών Τεχνών (8:00 – 11:00).

Στο μάθημα των Ρωσικών αναμένεται να παρακαθίσουν 269 υποψήφιοι.

Σε πρόσφατες του δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης είπε ότι «ελπίζουμε μετά την περάτωση της διεξαγωγής των εξετάσεων, στις 30 Ιουνίου, να έχουν ως τις 15 Ιουλίου τελειώσει και οι διορθώσεις, οι βαθμολογήσεις, να τελειώσουν οι έλεγχοι που κάνουμε, κ.λ.π., η καταχώρηση».

«Και τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια να τα έχουμε στα μέσα του Ιούλη», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE