Για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής πήγε Δικαστήριο 46χρονος - Υπό κράτηση για 6 μέρες

Για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής πήγε Δικαστήριο 46χρονος - Υπό κράτηση για 6 μέρες

Διάταγμα κράτησης διάρκειας έξι ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον 46χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 5 Μαΐου 2022, μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 3.20μ.μ., στην οικία 43χρονης, στη Λάρνακα. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το σπίτι της, διάφορα αντικείμενα αξίας, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια, τσάντες και κοσμήματα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Την ίδια μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE