ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έγιναν «Τέξας» οι δρόμοι της Λεμεσού: Έβαλε όπισθεν και προσέκρουσε βίαια την μοτοσικλέτα – Δυο καταδιώξεις

Έγιναν «Τέξας» οι δρόμοι της Λεμεσού: Έβαλε όπισθεν και προσέκρουσε βίαια την μοτοσικλέτα – Δυο καταδιώξεις

Επεισοδιακές καταδιώξεις σημειώθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Λεμεσό, ενώ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δυο πρόσωπα.

Στην πρώτη περίπτωση, ο ύποπτος έβαλε όπισθεν με το αυτοκίνητο του και προσέκρουσε σε αστυνομική μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας μόλις πρόλαβε να απομακρυνθεί πριν από την πρόσκρουση.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη της αστυνομίας εντόπισαν 25χρονο Τουρκοκύπριο ο οποίος καταζητείτο για σωρεία σοβαρών υποθέσεων να κινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού. Του έγινε σήμα να σταματήσει, εκείνος όμως ανάπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού με τον ύποπτο, να προβαίνει σε σωρεία οδικών παραβιάσεων. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο του 25χρονου εγκλωβίστηκε σε πάροδο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Τότε ο ύποπτος επιχείρησε και πάλι να διαφύγει. Έβαλε όπισθεν και κατευθύνθηκε προς το μέρος όπου βρισκόταν μοτοσικλέτα της αστυνομίας, στην οποία προσέκρουσε βίαια. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έπεσε στο έδαφος για να γλιτώσει από την πρόσκρουση. Το αυτοκίνητο του 25χρονου ακινητοποιήθηκε έτσι συνελήφθη. Στην κατοχή βρέθηκε επίσης μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΕ αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο στο οποίο οδηγός ήταν 35χρονο ο οποίος καταζητείτο από τη Τροχαία Λεμεσού για εγκατάλειψη σκηνής μετά από τροχαίο. Μετά που του έγινε σήμα να σταματήσει εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού. Τελικά το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε σε περιοχή στον Άγιο Αθανάσιο και αφού συγκρούστηκε δύο φορές με περιπολικά.

Ο οδηγός συνελήφθη. Μια γυναίκα και ένας άντρας που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top