Ήρθε στην Κύπρο ως καταζητούμενος από τη Ρουμανία - Συνελήφθη 34χρονος

Ήρθε στην Κύπρο ως καταζητούμενος από τη Ρουμανία - Συνελήφθη 34χρονος

Χθες το απόγευμα αφίχθηκε στη Λάρνακα, με πτήση προερχόμενη από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, νεαρός άντρας ηλικίας 34 ετών.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του 34χρονου, βρίσκονταν στη βάση δεδομένων της Ιντερπόλ, ως καταζητούμενο πρόσωπο από τις αρχές της Ρουμανίας, με σκοπό την έκτιση ποινής φυλάκισης 3 ετών και 10 μηνών, για υπόθεση που αφορούσε το αδίκημα της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Ο 34χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, στις αρχές της Ρουμανίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE