Ήρθε στην Κύπρο ως καταζητούμενος από τη Ρουμανία - Συνελήφθη 34χρονος

Ήρθε στην Κύπρο ως καταζητούμενος από τη Ρουμανία - Συνελήφθη 34χρονος

Χθες το απόγευμα αφίχθηκε στη Λάρνακα, με πτήση προερχόμενη από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, νεαρός άντρας ηλικίας 34 ετών.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του 34χρονου, βρίσκονταν στη βάση δεδομένων της Ιντερπόλ, ως καταζητούμενο πρόσωπο από τις αρχές της Ρουμανίας, με σκοπό την έκτιση ποινής φυλάκισης 3 ετών και 10 μηνών, για υπόθεση που αφορούσε το αδίκημα της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Ο 34χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, στις αρχές της Ρουμανίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE