Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με πόνους στην καρδιά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με πόνους στην καρδιά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος δικάζεται με την κατηγορία των βιασμών, περί τις 4 τα ξημερώματα παραπονέθηκε για πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό όπου και κρατείται, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά, και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από τους γιατρούς οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE