LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το απρόσμενο look και το τρολάρισμα από Κοκκινάκη και Αναγνωστόπουλο

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το απρόσμενο look και το τρολάρισμα από Κοκκινάκη και Αναγνωστόπουλο

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράστηκε το απρόσμενο look που υιοθέτησε. Τις τελευταίες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την επιστροφή στην καθημερινότητά του μετά την ταξιδιωτική περιπέτεια που έζησαν μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου και ακόμα 8 ζευγάρια στο Asia Express.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος αρκέστηκε να ανακοινώσει απλά την επιστροφή του. Παράλληλα μοιράστηκε μια φωτογραφία του στην οποία έχει ξυρίσει το μούσι του και έχει κρατήσει μονάχα το μουστάκι και ένα μικρό γενάκι κάτω από τα χείλη.

Το look που είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη φωτογραφία ξάφνιασε και έγινε αφορμή για τρολάρισμα από τους καλούς του φίλους και πρώην Survivors Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κώστα Κοκκινάκη.

«Μια χαρά είσαι ρε πήγαινε μίλα της», σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. «Έχεις μια κατσαρίδα κάτω από τα χείλη σου», έγραψε στον φίλο του από το Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης. Όσο για τον συμπαίκτη του στο Asia Express Φίλιππο Ιωάννου, γνωστό ως Fipster εκείνος του απευθύνθηκε λέγοντάς τον «θείο Κώστα».

Ένα από τα πρώτα πράγματα που επέλεξε να κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφοντας από το Asia Express ήταν να πάει στο γυμναστήριο. Άλλωστε το είχε στερηθεί δύο ολόκληρους μήνες, όπως σημείωσε ο ίδιος μέσα από story του στο Instagram.

Την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνούσε τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε για Κρήτη. Αυτό έκανε μάλιστα τις φήμες να φουντώσουν για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού. Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον τους εξήγησε τους λόγους που πέρασαν χώρια αυτές τις ημέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top