ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμη σύσκεψη για το ηλεκτρικό ρεύμα στο Προεδρικό - Ψάχνει λύσεις η Κυβέρνηση

Κρίσιμη σύσκεψη για το ηλεκτρικό ρεύμα στο Προεδρικό - Ψάχνει λύσεις η Κυβέρνηση

Σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, για τα θέματα της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9.30 το πρωί.

Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Οικονομικών και Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Κωνσταντίνος Πετρίδης και Νατάσα Πηλείδου, αντίστοιχα, η ΡΑΕΚ και η ΑΗΚ.

Όπως είχε δηλώσει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέας Ιωσήφ, προσπάθεια της Κυβέρνησης είναι η εξεύρεση τρόπων ώστε να υπάρξει μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος προς όφελος των καταναλωτών. 

Συνάντηση ΠτΔ με τον Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ για την Ευρώπη

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα συναντηθεί σήμερα με το Βοηθό Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική, στο Τμήμα Πολιτικών και Ειρηνευτικών Υποθέσεων Μιροσλάβ Γιέτζια.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 1130 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επαναλάβει την ετοιμότητα και τη βούληση της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη της διαδικασίας συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού.

«Θα επαναλάβει ότι η συμφωνημένη λύση του κυπριακού προβλήματος είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και ότι θα πρέπει να εγκαταλειφθεί από την τουρκοκυπριακή πλευρά η απαράδεκτη θέση της για ύπαρξη δήθεν δυο κρατών στην Κύπρο. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα θέσει εκ νέου στον κ. Γιέτζια το θέμα των έκνομων ενεργειών της Τουρκίας και της τουρκοκυπριακής πλευράς και θα ζητήσει όπως αναστραφούν τα τετελεσμένα στο Βαρώσι», επεσήμανε ο κ. Ιωσήφ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top