Πολίτης τα βάζει με την Διεύθυνση σχολείου στη Λεμεσό «Ντροπή σας, δεν καταλάβω το κομπλεξηλίκκη»

Πολίτης τα βάζει με την Διεύθυνση σχολείου στη Λεμεσό «Ντροπή σας, δεν καταλάβω το κομπλεξηλίκκη»

Άλλο ένα περιστατικό σε αποφοίτηση σχολείου σημειώθηκε, αυτή την φορά στη Λεμεσό και είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από ανάρτηση που έκανε συμπολίτης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε αποφοίτηση Λυκείου δεν δόθηκε η ευκαιρία σε 3-4 μαθητές να πάρουν το απολυτήριο τους και να απολαύσουν τα 5 δευτερόλεπτα της εκπλήρωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τους, γιατί θεωρήθηκε πως ήταν ατημέλητοι  

Την ίδια ώρα στην ανάρτηση της τονίζει ότι αποδέχθηκαν τις κοπέλες που είχαν μακριά βαμμένα νύχια, αλλά δεν δέχθηκαν τα αγόρια με γένια ή μακριά σκουλαρίκια στα αυτιά.

Δείτε πιο κάτω όσα αναφέρει στην ανάρτηση:

(η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου) 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE