Πολίτης τα βάζει με την Διεύθυνση σχολείου στη Λεμεσό «Ντροπή σας, δεν καταλάβω το κομπλεξηλίκκη»

Πολίτης τα βάζει με την Διεύθυνση σχολείου στη Λεμεσό «Ντροπή σας, δεν καταλάβω το κομπλεξηλίκκη»

Άλλο ένα περιστατικό σε αποφοίτηση σχολείου σημειώθηκε, αυτή την φορά στη Λεμεσό και είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από ανάρτηση που έκανε συμπολίτης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε αποφοίτηση Λυκείου δεν δόθηκε η ευκαιρία σε 3-4 μαθητές να πάρουν το απολυτήριο τους και να απολαύσουν τα 5 δευτερόλεπτα της εκπλήρωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τους, γιατί θεωρήθηκε πως ήταν ατημέλητοι  

Την ίδια ώρα στην ανάρτηση της τονίζει ότι αποδέχθηκαν τις κοπέλες που είχαν μακριά βαμμένα νύχια, αλλά δεν δέχθηκαν τα αγόρια με γένια ή μακριά σκουλαρίκια στα αυτιά.

Δείτε πιο κάτω όσα αναφέρει στην ανάρτηση:

(η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου) 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE