Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 έχει ήδη ξεκινήσει.
Πρόκειται για τους:
όλοι από Νιγηρία
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τον Μάιο και Ιούνιο, 2022, παράνομα εξασφαλίστηκε εγγραφή και άδεια εισόδου των οκτώ υπόπτων στη Δημοκρατία, για σκοπούς εργοδότησης τους σε πλοίο εταιρείας που εδρεύει στο εξωτερικό, όπως ψευδώς φέρεται να αναφέρθηκε στις αιτήσεις για έκδοση άδειας εισόδου τους στη Δημοκρατία. Για την εγγραφή και εξασφάλιση άδειας εισόδου τους στη Δημοκρατία, φέρεται να εξαπατήθηκε εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο.
Οι οκτώ ύποπτοι αφίχθηκαν στην Κύπρο στις 25 Ιουνίου, χρησιμοποιώντας την άδεια εισόδου που είχε παράνομα εξασφαλιστεί και τους είχε παραχωρηθεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις